• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Анонси
  • ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС УЧНІВСЬКОЇ ЛІТЕРАТУРНОЇ ТВОРЧОСТІ «СТАНЬ ПИСЬМЕННИКОМ!»

ВСЕУКРАЇНСЬКИЙ КОНКУРС УЧНІВСЬКОЇ ЛІТЕРАТУРНОЇ ТВОРЧОСТІ «СТАНЬ ПИСЬМЕННИКОМ!»

2014-11-05

/Files/images/uchitel_roku/6c54208233a6aced76067454bbcab.jpg

Якщо хочеш заявити про себе – бери участь у конкурсі, який полегшить тобі вступ до кращого університету країни.
Організаторами Конкурсу є Київський національний університет імені Тараса Шевченка, Національна Спілка письменників України.
Конкурс проводиться з 1 листопада по 31 грудня 2014 року за такими номінаціями: «Поезія», «Проза», «Драматургія», «Публіцистика», «Переклад».
У Конкурсі можуть брати участь учні старших класів загальноосвітніх навчальних закладів, учні професійно-технічних і навчальних закладів І-ІІ рівні акредитації.
Журі Конкурсу протягом січня та лютого підбиває підсумки, визначає переможців у кожній номінації та рекомендує їх до вступу до університету.
На Конкурс можуть подаватися різноманітні за жанром оригінальні твори та переклади, тематика, стилістика та техніка виконання яких є довільною. Обсяг – до 50 сторінок комп’ютерного набору (100 тисяч знаків). Роботи учасників Конкурсу не рецензуються і не повертаються.
Роботи з поміткою «Всеукраїнський конкурс учнівської творчості «СТАНЬ ПИСЬМЕННИКОМ!»» надсилаються за адресою: 01601, м. Київ, бульв. Т.Шевченка,14, ауд.117, кафедра теорії літератури, компаративістики і літературної творчості. Електронний варіант приймається за адресою: littvorchist@univ.net.ua.
Переможці конкурсу «Стань письменником» у 2013 році стали:
-у номінації «Поезія»: Марія-Лурдес Дегтяренко (8 кл.), Соломія Слободян, Анна Дзюбан, Владислав Петренко та Тетяна Мартинюк;
-у номінації «Проза»: Ассоль Антипова (7 кл.), Дана Маслюк (8 кл.), Юлія Григорук (передостанній курс училища), Таїсія Корж, Оксана-Іванна Мельник, Олександра Дзигал;
-у номінації «Критика»: Ассоль Антипова (7 кл.), Ольга Сидоренко;
-у номінації «Публіцистика та есеїстка»: Ассоль Антипова («Роде рідний»), Ольга Сидоренко, Діана Лукіянчук, Дарина Калфакчиян;
-у номінації «Документальний нарис»: Світлана Стасіневич «Вчителька».
Положення про Всеукраїнський конкурс учнівської літературної творчості «СТАНЬ ПИСЬМЕННИКОМ!».
Інформація з сайту Інституту філології Київського національного університету імені Тараса Шевченка.

Кiлькiсть переглядiв: 171

Коментарi