• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Анонси
  • ДО УВАГИ Керівників навчальних закладів! Рекомендації ГУОН КОДА у зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та проблемами, що виникають з електро-, теплопостачанням та роботою транспорту.

ДО УВАГИ Керівників навчальних закладів! Рекомендації ГУОН КОДА у зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та проблемами, що виникають з електро-, теплопостачанням та роботою транспорту.

2012-12-13

КИЇВСЬКА ОБЛАСНАДЕРЖАВНААДМІНІСТРАЦІЯ

Головне УПРАВЛІННЯ ОСВІТИ І НАУКИ

01001, м. Київ, Хрещатик, 6, тел.: 278-2162, E-mail: kyiv-oblosvita@cyfra.net, Web: www.kyiv-oblosvita.gov.ua

__12.12.2012__ № ____12-01-11-3068___ На № ______________від _____________ Керівникам місцевих органів управління освітою, навчальних закладів усіх форм власності

У зв’язку зі значним погіршенням погодних умов та проблемами, що виникають з електро-, теплопостачанням та роботою транспорту рекомендуємо відмінити проведення масових заходів за участю дітей та учнівської молоді (спортивних змагань, учнівських олімпіад з базових дисциплін та інше).

Забезпечити проведення комплексу робіт щодо підтримання функціонування інженерних споруд, мереж, комунікацій; дотримання правил техніки безпеки, а також необхідного температурного режиму в навчальних закладах і установах освіти.

Провести роз’яснювальну роботу серед вихованців дошкільних і позашкільних, учнів загальноосвітніх і професійно-технічних навчальних закладів щодо поведінки в складних погодних умовах.

Взяти під особистий контроль обробку піщано-солевою сумішшю тротуарів та пішохідних доріжок біля навчальних закладів. Розглянути можливість використання на східцях, що ведуть до навчальних закладів, спеціального штучного покриття. Вжити заходів щодо організації безпечного проходу учнів, вчителів до навчальних закладів, а саме: провести огляд дахів будівель на наявність льодяних бурульок, які становлять травмонебезпеку, та силами працівників закладу очистити їх, при виникненні ускладнень під час проведення даних заходів (2-3 поверхові будівлі) залучити працівників комунальних служб району, міста.

У разі призупинення навчально-виховного процесу організувати проведення навчання з використанням дистанційних (індивідуальних) форм навчання, інтерактивних засобів.

Начальник головного управління Н.І.Клокар

Невгад 279-84-52

Кiлькiсть переглядiв: 52

Коментарi