• Ви знаходитесь тут:

  • Головна
  • Анонси
  • ІІ Всеукраїнський бізнес-турнір для учнів 8-11 класів «Стратегія фірми-2015»

ІІ Всеукраїнський бізнес-турнір для учнів 8-11 класів «Стратегія фірми-2015»

2015-02-09

/Files/images/konkursi__dityach/index.jpg

ІІ Всеукраїнський бізнес-турнір для учнів 8-11 класів «Стратегія фірми-2015»

Багато старшокласників мріють почати власну справу або стати топ-менеджерами солідних компаній, але не знають, яким має бути перший крок до такої визначної мети. Саме тому вже другий рік поспіль проходить бізнес-турнір «Стратегія фірми». Він дозволяє молодим талантам проявити себе у керівництві компанією в середовищі потужної бізнес-симуляції ViAL+ та здобути всеукраїнську першість на віртуальному ринку, який повністю відтворює реальне ділове середовище.
Турнір організовується Київським національним економічним університетом імені Вадима Гетьмана й Компанією Інтелектуальних Технологій (КІНТ) за підтримки лідерів світового бізнесу – компаній Coca Cola та KPMG.
Метою цього турніру
в середовищі потужної української бізнес-симуляції ViAL+ є виявлення представників майбутньої економічної та бізнес-еліти, спонукання молоді до чіткого вибору професії, націлення її на ефективне навчання протягом життя, подальшу самореалізацію й отримання життєвого досвіду.
Сутність змагання полягає в тому, що кожен учасник отримує у власне керівництво віртуальну компанію зі стартовим капіталом. Головне завдання – налагодити виробництво й розвинути своє підприємство настільки, щоб воно стало лідером за прибутками й мало провідні позиції на ринку. Конкурентами у досягненні мети виступають компанії інших учасників турніру. Кожен має можливість досягнути вершини підприємництва, набувши досвіду й використавши свою логіку, уміння, навики і знання.
У турнірі можуть брати участь школярі та студенти ВНЗ І-ІІ р.а. від 14 до 18 років, яким цікаві економіка та бізнес.
Участь є безкоштовною.
Гра має навчальний характер, оскільки будь-які рішення завжди можна виправити під час турніру. Інформаційна та методична допомога, різні підказки, що вбудовані у програму, роблять її інтерфейс дружнім та зрозумілим.
Переможці турніру будуть відзначені сертифікатами, пам’ятними призами та грошовими винагородами від спонсорів турніру, для фіналістів і переможців .
Змагання відбудеться в атмосфері конкурентної взаємодії та повноцінної ділової онлайн-комунікації. Учасники можуть домовлятися з конкурентами про купівлю-продаж сировини, орендувати торгові площі, навіть створювати холдинги. Як і в реальному житті, свобода їх дій необмежена!
У 2015 р. він триватиме з
16 лютого по 4 квітня 2015 року.
Географія заходу охопить усі регіони України. У ньому зможуть взяти участь учні ЗНЗ та студенти молодших курсів ВНЗ І-ІІ р.а. віком до 17 років.
Перевагами для навчальних закладів, що стануть партнерами турніру «Стратегія фірми», є:

  1. Здійснення профорієнтаційної роботи серед учнів та випускників ЗНЗ та ВНЗ І-ІІ р.а.
  2. Формування і покращення іміджу, бренду навчального закладу на всеукраїнському рівні серед батьків, учнів, інших закладів освіти, державних установ, громадського сектору.
  3. Демонстрування на рівні всієї України освітньо-кваліфікаційного рівня підготовки учнів, своїх успіхів і здобутків, кращих учнів, які є гордістю навчального закладу.
  4. Налагодження партнерської співпраці з КНЕУ, його структурними підрозділами, іншими навчальними закладами України різних рівнів, бізнесом, громадськими організаціями.
  5. Інформування про участь закладу (в якості партнера) в офіційних повідомленнях турніру.
  6. Використання інноваційних інструментів освіти у підготовці та перевірці знань, умінь, навиків учнів.
  7. Підвищення кваліфікації педагогічного персоналу шляхом освоєння й використання інноваційних інструментів освіти.
  8. Розширення горизонтів діяльності навчального закладу.

Партнерська участь ЗНЗ та ВНЗ І-ІІ p.a. в турнірі можлива у двох форматах: в якості інформаційного партнера (поширення інформації про турнір серед учнів і батьків у друкованому та електронному вигляді) та співорганізатора (проведення промозаходів серед учнів, батьків у районі, місті/селі, області, поширення інформації в органах місцевої та державної влади, відділах освіти, інших начальних закладах, координування команд турніру на рівні навчального закладу і/або територіальної одиниці).
Реєстрація учнів для участі в турнірі проходить до 14.02.2015 р. (включно) на сайті kint.com.ua (розділ «Турніри», категорія «Стратегія фірми - 2015») та за посиланням: http://goo.gl/forms/jeLx4EHpU4
Детальна схема організації турніру наведена в вкладеному файлі.
Офіційна сторінка турніру: http://kint.com.ua/ua/strategyfirm2015/blog
Контактний телефон: 0972242921 Віталій Паздрій (викладач КНЕУ, координатор проекту).
· Інформаційний лист іі всеукраїнського бізнес-турніру для учнів 8-11 класів «стратегія фірми - 2015»

Презентація про турнір
Кiлькiсть переглядiв: 162

Коментарi